Geboorte Reportage

 

 

 

Jeejjj jullie verwachten een klein wondertje! Hoe bijzonder is dat. Leuk dat jullie interesse hebben in een geboortereportage, maar wat houd zo een geboortereportage nou in en waarom zou je dat doen?

 

 

Boek jullie fotograaf

Het begin van een nieuw leven…

Ik kan jullie vertellen na zelf 3x te zijn bevallen dat het 1 van jullie mooiste momenten uit jullie leven zal zijn…
De geboorte van jullie kindje, zo een intiem moment en echt elke bevalling is uniek.
Uit mijn ervaring weet ik dat je als moeder zijnde tijdens de bevalling in een soort roes in je eigen wereld leeft en maar met 1 ding bezig bent en dat is de geboorte van jullie kindje.
Dan is niets fijner dat jouw partner er voor de volle 100% is om jou te steunen. Laten we niet vergeten dat ook voor je partner dit een enorm spannende tijd is.

Het is dan ook zonde om jouw partner of een zuster een camera/mobiel te geven om snel wat foto’s te maken, want ook zij moeten er weer zijn voor jou en de baby. Geboortefotografie laat veel emotie, puurheid en intimiteit zien. De foto’s zullen uiteraard op een smaakvolle manier door mij vast worden gelegd.
Wanneer alles wat begint te vervagen kunnen jullie doormiddel van het vastleggen van zulke mooie momenten de geboorte en alles eromheen weer herbeleven of misschien zelfs wel verwerken.

Als fotograaf ligt mijn specialiteit in het vangen van de momenten en emoties, zodat je prachtige foto’s hebt om op terug te kijken
van de geboorte van jullie kindje.
Het zal een waardevolle herinnering worden.
Denk hierbij aan de steun die je partner geeft, hoe je de weeën opvangt, de geboorte, het doorknippen van de navelstreng, jullie eerste ontmoeting, het wegen en meten van jullie baby, voeden, aankleden en ga zo maar door. Na de geboorte zal ik dus nog even aanwezig blijven om ook al deze mooie momenten voor jullie vast te leggen.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Heb je interesse gekregen in een geboortereportage of willen jullie meer weten of zien over geboortefotografie dan kunnen jullie gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.
Hierin kunnen jullie alles vragen, maar ook eventueel jullie wensen aangeven en kan ik vertellen hoe ik te werk ga.
Na het gesprek kunnen jullie alles laten bezinken en er rustig over nadenken of jullie een geboortereportage willen boeken.

Na de reportage

Binnen ongeveer 2 weken zullen de foto’s bewerkt zijn. Je ontvangt dan de factuur en na de betaling zullen de foto’s via WeTransfer in high resolution gestuurd worden. Door het gele licht, wat je vaak in het ziekenhuis hebt, zullen de meeste foto’s in zwart- wit zijn. Het aantal foto’s hangt af van de bevalling en hoe de situatie zal gaan, maar ik selecteer alle mooiste foto’s en die krijg je allemaal zorgvuldig bewerkt. Zo hoef je geen keuzes te maken en niks bij te bestellen.

Wat krijg je

Kennismaking gesprek (Wat zijn jullie wensen)

Ik zal vanaf 38 weken 24/7 voor jullie beschikbaar zijn.

Vanaf +- 5 cm ontsluiting zal ik aanwezig zijn tot +- 1 uur na de geboorte voor eventueel het vast leggen van het opmeten, wegen, flesje/borstvoeding ect.

Exclusief reiskosten €0,35 per km en parkeerkosten

Je ontvangt +- 150 foto’s nabewerkt in voornamelijk zwart/wit via wetransfer en op een USB

Tarieven Geboorte reportage

Geboorte reportage

€750

Inclusief jullie hele galerij

Boek nu jullie geboorte fotograaf

6 + 14 =