Even voorstellen…..

Hallo! Leuk dat je op mijn website bent. Mijn naam is Jessica 38 Jaar geboren in Nijmegen en ik woon samen met mijn partner (20 jaar samen) in Doesburg en samen hebben wij 3 kids dus altijd een drukke boel thuis. Onze jongste is 8, middelste 9 en de oudste is 17 jaar en hebben wij nog een lieve kat Kenzo thuis. Dingen die ik graag doe: films kijken, leuke dingen doen met de kids, uit eten gaan (is dat een hobby :p), lezen alleen lukt het me toch nooit een boek uit te lezen, uitstapjes maken, voetbalwedstrijden van me zoon kijken, cappuccino drinken, winkelen.

Jessica van den Berg
Jessica van den Berg

Na jaren lang als model gewerkt te hebben voor oa:
Kappers, hema, prenatal, ah, action, berden, henders&hazels, canon en zoveel meer leek het mij ontzettend leuk om wat anders te doen maar nog wel in het ‘fotografie’ wereldje te blijven.

Ik had een oude canon in mijn kast liggen voor vakanties die daar lag te verstoffen, die eruit getrokken veel gefotografeerd en zo is het begonnen.

De collectie werd al snel uitgebreid met een nieuwe camera, lenzen, achtergrondrolletjes, nog meer nieuwe lenzen en kwam ik er ook al snel achter dat het van een uitgelopen hobby echt mijn passie is geworden en van mijn passie mijn beroep want ik durfde het aan en schreef me in bij de KVK met mijn bedrijf! 

Na heel veel proberen kwam ik er steeds meer achter welke richting ik op wilde. Zo doe ik newborn, zwangerschap, gezinsfotografie en vind ik het fantastisch om bruiloften vast te mogen leggen.

 

Ik wil niet de ‘ ga maar staan en even lachen naar de camera’ fotos maar juist jullie samen knuffelen, gek doen, kusjes geven echt die leuke liefdevolle ‘echte’ momentjes vastleggen. Dat jullie een leuke tijden hebben en er ook nog eens een mooie herinnering aan overhouden.

Van de reactie die ik dan krijg hoe blij klanten zijn met de foto’s geeft mij dan ook echt energie en voelt dan ook weer als een missie die geslaagd is.

Vele workshops heb ik gevolgd vooral ook om te kijken welke richting ik op wil.
Door die workshops ben ik erachter gekomen dat ik vooral de liefde vast wil leggen.

De momenten zien, details vangen dat is wat ik graag voor je doe!

Ik geloof dat iedereen mooi op de foto kan staan, vaak hoor je dat mensen het wat lastig vinden omdat ze niet vaak voor de camera staan en het wat ongemakkelijk vinden.
Ik zeg dan ook ‘doe maar alsof ik er niet ben’ en geef ze kleine opdrachtjes zodat ik de momentjes vast kan leggen.

Jessica van den Berg

Mensen die me kennen weten:

Dat ik me lenzen dop vaak kwijt ben tijdens de shoot of wanneer we starten ik mijn lenzen dop er nog op heb zitten.

Ik een kluns kan zijn in de zin van struikelen tijdens lopen/rennen door me enthiousiasme.

Goldenhour helemaal geweldig vind zoooo mooi die lucht, echt magisch zul je dan ook tijdens de shoot vaak horen.

Een tikkie chaotische kan zijn.

Ik altijd vergeet backstage beelden te maken en daar dan na de shoot achter kom.

Boek nu jouw shoot en leg jouw mooiste momenten vast!